Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Realiseren

Personal Living zorgt voor individueel gemak. Bij het inrichten van een nieuwbouwwoning of het verbouwen van een bestaande woning komt er heel wat op u af. Om uw woning naar uw wens te maken moeten veel beslissingen worden genomen; van hoeveel vierkante meter de keuken moet worden tot aan de kleur van de tegeltjes in de badkamer. En wanneer u dat achter de rug heeft komen er diverse leveranciers over de vloer die van elkaar afhankelijk zijn qua werkzaamheden en planning. Dit alles moet gecoördineerd worden, terwijl u daarnaast ook nog uw normale leven heeft. 

Wij nemen ook de realisatie van uw wensen voor onze rekening. Zodat u er geen omkijken naar heeft en snel kunt genieten van uw nieuwe woonomgeving.

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Creëren

Mensen zijn allemaal verschillend, dus waarom hun woning niet? Bij Personal Living kunt u uw woonwensen omzetten in realiteit. Samen met ons creëert u zelf de woonomgeving die écht bij u en uw gezin past. Of het nu gaat om de totale indeling van uw huis, appartement of villa, de samenstelling van uw keuken, de afmetingen van uw badkamer; bij Personal Living kunt u het allemaal zelf bepalen.

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.