Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Uw Duurzame Woning

Vindt u het ook belangrijk om eco-vriendelijk te leven? Bij Personal Living kunt u ervoor zorgen dat uw woning daar ook aan bijdraagt. Bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing of door het gebruik van duurzamere materialen. U kunt kiezen voor de isolatie van dak, muren, ramen of vloer. Wilt u een zonneboiler, zonnepanelen of energiezuinige verlichting in huis? Het is allemaal mogelijk. Want Personal Living houdt rekening met uw wensen. En met de mogelijkheden van uw woning. Ook op het gebied van duurzaamheid. 

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.

Realiseren

Personal Living begeleidt het totale proces; alles wordt opgeleverd precies zoals u het heeft bedoeld. Van het afbouwen van uw nieuwbouwwoning tot het vernieuwen van uw badkamer. In een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast. Uw wensen worden gerealiseerd en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u leven zoals u wilt!