Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Quickscan Haalbaarheid

Mag het? Kan het? Wat kost het? Drie belangrijke vragen die een hoofdrol spelen bij uw keuze om wel of niet uw woning of winkelpand te verbouwen. Om u snel duidelijkheid te geven of uw dromen verwezenlijkt kunnen worden hebben wij de Quickscan Haalbaarheid ontwikkeld.

Nadat wij in een oriënterend gesprek uw wensen hebben besproken starten wij ons onderzoek. Wij bekijken en berekenen de bouwkundige- en constructieve mogelijkheden, controleren het bestemmingsplan op de bouwwensen en brengen de benodigde vergunningen in kaart. Uiteraard wordt een inschatting van de bouwkosten en mogelijke subsidies gemaakt. Dit alles wordt samengevat in een overzichtelijk document, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.

Realiseren

Personal Living begeleidt het totale proces; alles wordt opgeleverd precies zoals u het heeft bedoeld. Van het afbouwen van uw nieuwbouwwoning tot het vernieuwen van uw badkamer. In een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast. Uw wensen worden gerealiseerd en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u leven zoals u wilt!