Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Ontwerp en Bouwadvies

In een ontwerp van Personal Living staat de klant altijd centraal. Wij adviseren en ontwerpen zowel bij woonwensen als bij het verbouwen en herinrichten van winkels en restaurants.

Door middel van schetsen vertalen wij samen met u uw wensen en mogelijkheden naar een concreet plan. Op papier, maar ook in 3D animaties waardoor u achter uw computer al uw nieuwe leefomgeving kunt ervaren. Op basis van deze beelden krijgt u een goede impressie van de sfeer. U ziet direct het eindresultaat en u loopt niet het risico dat het niet aan uw verwachtingen zal voldoen.

Personal Living verzorgt het hele traject: van eerste schets tot uitvoeringstekening én bouwbegeleiding. Bij onze adviesafdeling gaat het dus niet alleen om de badkamer of keuken, wij kijken breder naar uw plannen! Uw adviseur voorziet u hierbij van vakkundig advies en verzorgt zo nodig de complete omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning). Onze projecten worden, indien gewenst, uitgewerkt met BIM* software. 

* Bouw Informatie Model

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.

Realiseren

Personal Living begeleidt het totale proces; alles wordt opgeleverd precies zoals u het heeft bedoeld. Van het afbouwen van uw nieuwbouwwoning tot het vernieuwen van uw badkamer. In een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast. Uw wensen worden gerealiseerd en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u leven zoals u wilt!