Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Lichtplan

In veel woningen zorgt het lichtpunt en de plek waar u uw eettafel wilt neerzetten voor veel frustraties. Ook stopcontacten zitten vaak in het zicht of op de verkeerde plek. Bij Personal Living is dat verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat plafondverlichting daar wordt aangelegd waar u het nodig heeft. Het is zelfs mogelijk spotjes in het plafond te laten aanbrengen. Op die manier kunt u uw woning optimaal verlichten met de sfeer die van een woning úw woning maakt. Onze adviseurs kunnen tevens een verlichtingsplan opstellen, totaal afgestemd op uw wensen. Zo heeft u alle verlichting op de juiste plek!

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.

Realiseren

Personal Living begeleidt het totale proces; alles wordt opgeleverd precies zoals u het heeft bedoeld. Van het afbouwen van uw nieuwbouwwoning tot het vernieuwen van uw badkamer. In een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast. Uw wensen worden gerealiseerd en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u leven zoals u wilt!