Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Energie Prestatie Advies

EPA staat voor Energie Prestatie Advies. Eenvoudig gezegd wordt daarbij een woning of gebouw beoordeeld op energieprestatie en milieubelasting. In het Energie Prestatie Advies geven wij overzichtelijk aan hoe u bespaart op uw energiekosten en tegelijkertijd de milieulasten van uw woning vermindert. U ontvangt een uitgebreide rapportage waarin u direct kunt zien welke verbeteringen een gunstig effect hebben op de energieprestatie. En voor welke subsidies u in aanmerking kunt komen. Het opvolgen van het Energie Prestatie Advies zorgt bovendien voor een gezonder en comfortabeler leefklimaat.

Bij de inspectie komen eventuele bouwkundige en constructieve gebreken aan het licht en u ontvangt een volledig beeld van de staat van uw woning. Zo komt u de komende jaren niet voor onaangename verrassingen te staan. Op basis van de inspectie en het advies kunnen wij het bij verkoop wettelijk verplichte energielabel aan uw woning toekennen. 

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.

Realiseren

Personal Living begeleidt het totale proces; alles wordt opgeleverd precies zoals u het heeft bedoeld. Van het afbouwen van uw nieuwbouwwoning tot het vernieuwen van uw badkamer. In een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast. Uw wensen worden gerealiseerd en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u leven zoals u wilt!