Personal Living leven zoals u wilt

Welkom bij Personal Living

Creëren

Het begint allemaal aan de keukentafel…. Hier bespreken we wat wij voor u kunnen (be)tekenen. Want u kunt zelf bepalen hoe uw huis wordt ingericht, afgestemd op uw individuele behoefte. Al schetsend visualiseren wij uw wensen en onze ervaren medewerkers geven hierbij vakkundig advies over indeling en kleuren en kijken daarbij ook naar de financiële en technische mogelijkheden.

In een ontwerp van Personal Living staat de klant altijd centraal. Natuurlijk denken we met u mee, maar we dringen onze mening niet op. Ons team bestaat uit vakkundige mensen met een gedegen bouwkundige opleiding en jarenlange ervaring bij een architectenbureaus en bouwbedrijven.

Een afspraak met Personal Living is zo gemaakt! >

Inspireren

Uiteraard zorgt u er zelf voor dat uw woning een eigen karakter heeft. Bijvoorbeeld door een gezellige inrichting en leuke accessoires. In ons inspiratiecentrum kunt u kiezen uit een groot aantal keukens, badkamers, op maat gemaakte kasten en nog veel meer! Bovendien maakt u kennis met de nieuwste trends. Onze professionele adviseurs staan klaar om u hierbij te begeleiden, maar u heeft zelf altijd het laatste woord.

Realiseren

Personal Living begeleidt het totale proces; alles wordt opgeleverd precies zoals u het heeft bedoeld. Van het afbouwen van uw nieuwbouwwoning tot het vernieuwen van uw badkamer. In een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk overlast. Uw wensen worden gerealiseerd en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u leven zoals u wilt!